Prezentatoarea TV Eli Roman şi-a botezat în weekend mezinul FOTO

12 noiembrie 2019   Vedete

Bucurie mare în familia vedetei Realitatea Plus. Micuţul Matei Ştefan a primit taina botezului.

A fost un weekend plin de emoţii pentru jurnaliştii Eli Roman şi Stelian Negrea, care şi-au creştinat fiul cel mic, pe Matei Ştefan.

Slujba de la biserică, oficiată de duhovnicul Gabriel Cazacu, a fost una cu suspans, pentru că mezinul a plâns la momentul scufundării în cristelniţă. Andrei însă, fratele său cel mare, s-a simţit în elementul său.

Pentru momentul religios, întreaga familie a purtat haine elegante, Eli Roman optând pentru o rochie din saten, cu croială modernă, într-o nuanţă de cafe au lait, creată de Aleha Toncea.

Pentru petrecere, care a fost organizată în Grădina Floreasca, prezentatoarea de ştiri s-a schimbat într-o rochie cu animal print, semnată Iuliana Robescu, pentru a fi în ton cu tematica aleasă - cu frunze de palmier şi animăluţe din junglă. Nici Andrei nu a rămas în costumaşul său cu vestă cadrilată, ci a preferat costumul său de Spiderman.

Alături de Eli Roman şi Stelian Negrea s-au aflat şi colegii lor de televiziune, printre care şi fosta prezentatoare Andra Miron.

Petrecerea în familie a continuat cu ziua lui Andrei, care a împlinit 4 ani şi care s-a lăsat tuns, după mult timp. 

Mai multe