Prima imagine în care i se vede chipul! El este Luca Tiago, băieţelul cuplului Gabriela Prisăcariu & Dani Oţil

25 noiembrie 2021   Vedete

La două luni după ce au devenit părinţi, Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil au decis că este timpul să-şi prezinte fiul pe reţelele de socializare.

Emoţionată de la atâtea urări de bine, întrucât Gabriela tocmai a împlinit 29 de ani, soţia matinalului le-a făcut o mare surpriză fanilor şi a publicat o fotografie cu micuţul. Este prima dată când îl vedem pe Luca Tiago în toată splendoarea sa.

Băieţelul e tot numai un zâmbet şi arată adorabil în braţele mamei sale, mai ales că sunt îmbrăcaţi la fel.

„M-am topit!!”, a scris Gabriela în descrierea fotografiei, iar fanii nu au contenit cu mesajele, mulţi remarcând cât de bine seamănă băieţelul cu mama lui.

Dani Oţil nu s-a putut abţine şi a comentat în stilul său amuzant, cu care ne-a obişnuit: ”Are gropiţe?! Acum văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu”, a scris matinalul la fotografia postată de soţia lui pe Instagram, asta după ce în emisiunea ”Neaţa” a glumit spunând că fiul său poate fi comparat cu un salam de biscuiţi fiindcă este dulce şi rulabil.

Cei doi părinţi au decis astfel să-şi prezinte fiul, nepăstrând discreţia absolută, aşa cum fac alte vedete care nu dezvăluie figura copilului sub nicio formă.

Este prima aniversare a Gabrielei Oţil ca mămică, iar acest lucru a fost marcat chiar de ea însăşi, pe pagina de socializare:  „Ziua mea de naştere arată diferit de anul ăsta! Bună dimineaţa #29”.

Foto: Instagram

Mai multe