Prima piesă semnată de AMNA după divorţ este un statement emoţionant VIDEO

9 august 2019   Vedete

Artista a lansat o melodie plină de sensibilitate, compusă într-un moment delicat al vieţii sale.

Vestea că AMNA a divorţat i-a luat pe toţi prin surprindere, căci ea şi soţul său, Cristi Muşat, păreau că fac echipă bună nu doar în domeniul muzical, ci şi acasă. Dar iată că după 9 ani de căsnicie şi un băieţel reuşit, artista, pe numele său Andreea Cristina (35), a pus punct unei relaţii ce ţinea de 12 ani. 

Ca o confesune, AMNA tocmai a lansat piesa O să fie bine, compusă într-un moment sensibil, care se vrea a fi şi primul episod muzical dintr-o serie ce va rula pe canalul de YouTube al artistei. 

face parte dintr-o serie de patru piese ce vor fi lansate pe canalul meu de YouTube, single-uri ce au fost scrise în decursul a mai multor ani, în diferite perioade ale vieţii mele. Videoclipul piesei a fost filmat la Cheile Dobrogei alături de Silviu Mindroc. La filmări a fost palpitant şi spun asta pentru că era o zonă plină de vipere şi ne feream de ele cum puteam mai bine. Piesa este despre un cuplu îndrăgostit care trece printr-un moment dificil al relaţiei lor, totul terminându-se cu bine, cu împăcarea lor”, declară artista.

Oare AMNA speră la o împăcare cu soţul său?

Mai multe