Primele fotografii cu fetiţa starului din James Bond şi a soţiei sale, Rachel Weisz

27 septembrie 2018   Vedete

La începutul acestei luni, Daniel Craig şi Rachel Weisz au devenit părinţi pentru prima dată, celebra actriţă dându-i naştere unei fetiţe. Ei bine, paparazzi, vigilenţi, au surprins deja primele cadre cu micuţa.

Rachel Weisz şi Daniel Craig au fost surprinşi, ieri, pe străzile din New York, alături de micuţa lor. Grijuliu, tăticul în vârstă de 50 de ani îşi purta micuţa într-un scaun de maşină pentru bebeluş, în timp ce Rachel îi secunda îndeaproape.

Zâmbitori şi chiar relaxaţi, cei doi actori par că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieţii lor. Cât despre Rachel (48), trebuie să recunoaştem că aceasta e într-o formă de zile mari, recuperându-şi, în doar o lună, silueta de dinainte de saricină.

Amintim că acesta este primul copil al cuplului, dar al doilea pentru fiecare dintre actori. Daniel mai are o fiică în vârstă de 26 de ani, pe nume Ella Craig, provenită din relaţia cu Fiona Loudon, în timp ce Rachel este mamă şi pentru Henry Aronofsky (12), un băieţel rezultat din mariajul cu Darren Aronofsky.

Mai multe