Prince, violent cu Sinéad O'Connor. Cântăreaţa a fugit noaptea, desculţă, din casa artistului furios. „Eu îl scuipam, iar el îmi trăgea pumni”

28 mai 2021   Vedete

Sinéad O'Connor a devenit fimoasă în anii '90 datorită melodiei Nothing Compares 2 U, compusă de Prince, însă relaţia cântăreaţă-compozitor n-a fost deloc numai lapte şi miere.

Ni-l amintim cu toţii pe Prince ca un entertainer genial, un compozitor şi-un cântăreţ de top, care n-a fost ocolit de tragedii personale înainte de-a muri prematur din cauza unei supradoze de analgezice. Însă mai există o latură prea puţin cunoscută de public, despre care Sinéad a ţinut să vorbească acum.

Cântăreaţa irlandeză a atras atenţia lumii întregi în momentul în care a rupt o fotografie cu Papa Ioan Paul al II-lea, în cadrul emisiunii Saturday Night Live, pentru a protesta împotriva abuzului împotriva copiilor al bisericii catolice. O'Connor a fost catalogată drept nebună după acel episod.

Dar să revenim la hitul care a scos-o pe irlandeză din anonimat! În 1991, a fost chemată acasă la Prince, pentru a se întâlni cântăreaţa şi compozitorul faţă în faţă. Însă lucrurile n-au decurs deloc cum se aştepta ea.

O experienţă înspăimântătoare

Se pare că Prince a terorizat-o acasă la el, a luat-o la bătaie. Cântăreaţa de 54 de ani a declarat, în autobiografia ei, că faimosul compozitor a certat-o că înjură în timpul interviurilor, după care a forţat-o să mânânce o supă şi apoi i-a propus o „prietenească” bătaie cu perne. Doar că el băgase ceva dur în perna cu care o lovea „în joacă” pe cântăreaţă.

De teama lui, Sinéad a fugit din casa lui în toiul nopţii, desculţă, însă coşmarul nu s-a încheiat atunci. Prince a urmărit-o cu maşina pe autostradă. “Trebuie să ai un dram de nebunie în tine, ca să fii muzician. Însă există o diferenţă între a fi nebun şi-a fi violent cu femeile”, a explicat cântăreaţa.

Într-un interviu anterior, vedeta a prezentat incidentul puţin diferit: „Am încercat să ne batem unul pe altul. Nu glumesc, a fost o experineţă cu totul înspăimântătoare!”, a declarat ea pentru FarOut.

Bătaie pe autostradă

Sinéad a adăugat că Prince lua nişte droguri ciudate la acea vreme, care-i influenţau comportamentul, şi că ea n-a fost singura agresată fizic de el. „Una dintre membrele trupei lui era internată, la acea vreme, cu câteva coaste rupte, din cauza lui.”

Foto - Profimedia

Mai multe