Radu Ille, diagnosticat cu coronavirus: ''Nu-l desconsideraţi pe nenorocitul ăsta. Nu ştii niciodată când îţi dă întâlnire''

10 noiembrie 2020   Vedete

Radu Ile a fost diagnosticat cu coronavirus luna trecută. Deşi simptomele au fost covârşitoare, artistul a reuşit să învingă în cele din urmă boala.

„Am decis să mă testez singur, ca să zic aşa, de COVID-19. Ţineţi minte cutiile acelea mici cu alifie chinezească puternic mirositoare? Ei bine, mi-a adus un prieten din China aşa ceva, într-o sticlă mare. Am mirosit sticla. O dată, de două ori, de trei ori. Nimic. Am tras pe nas cât am putut. Tot nimic! Am luat o cantitate de alifie si mi-am introdus-o pe nara dreapta. Atunci am ştiut că nu poate fi vorba decât de COVID. Mi-am sunat soţia, bunul Dumnezeu a făcut să fie plecată cu copiii câteva zile, şi i-am zis cu ce problemă mă confrunt”, a spus Radu Ille. pentru impact.ro.

Artistul a ales să nu se interneze. S-a izolat şi s-a tratat cu paracetamol şi nurofen forte.

"Nu a fost deloc uşor. Nu ai chef de nimic, nu-ţi simţi capul, dar cred că marele meu noroc a fost că nu am avut nevoie de ajutorul ventilatoarelor mecanice. Cel mai greu a fost însă să stau departe de copiii mei. Nu-l desconsideraţi pe nenorocitul ăsta. Nu ştii niciodată când îţi dă întâlnire, după cum nu cunoşti nici modul în care organismul tău va reacţiona după Totul a început cu dureri de cap şi temperatură ridicată. Mai întâi 38,1, apoi 38,4!" a mai spus Ille.

Mai multe