Ramona Bădescu, izolată în Italia alături de băieţelul ei: "De 6 săptămâni sunt în casă" VIDEO

17 aprilie 2020   Vedete

Frumoasa vedetă stabilită în Peninsulă nu şi-a părăsit locuinţa de mai mult de o lună.

Ramona Bădescu trăieşte de ani buni în Italia, iar acum, în perioada crizei, s-a retras la Cortina d'Ampezzo, o frumoasă localitate de la poalele munţilor Dolomiţi, unde stă alături de soţul şi de fiul ei de 7 luni. Iată ce a povestit în direct pentru matinalul Antenei 1:

"Sunt 6 săptămâni de când sunt în casă. Nu ies. Am o persoană de încredere care îmi aduce lucruri, îmi aduce ceea ce am nevoie, dar eu nu ies. În primul rând, nu e o frică pentru mine, cât pentru copilul meu, pentru soţul meu. Mi-ar fi frică pentru oamenii dragi să ies şi să-i îmbolnăvesc", a mărturisit din izolare Ramona Bădescu pentru "Neatza, cu Răzvan şi Dani".

"Părinţii mei sunt la Craiova, din păcate, nu sunt cu mine. Aşa că, pentru ei, statul în casă e şi mai important", spune ea.

Cum se descurcă Ramona Bădescu cu un băieţel de 7 luni? "Dumnezeu m-a iubit şi mi-a dat un băieţel cuminte, care acum, prin luna a patra, a început să-şi dea seama că noaptea e noapte şi ziua e zi. I-am dat lăptic până la 2 luni şi jumătate, aşa că mă trezeam noaptea din 3 în 3 ore. Fii-miu e cam mâncăcios, seamănă cu mama şi cu tati. A ajuns la 10,1 kg, e rotofei, sănătos... Ne uităm la Cartoon Network, la telejurnal, se uită pe telefon... Ca orice copil creşte şi creşte în iubire, asta e cel mai important."

Ce face de Paştele Ortodox? "Eu l-am făcut duminica trecută, de Paştele Catolic, dar pentru duminica aceasta din nou vopsesc ouă şi din nou spun "Christos a înviat!". Să fie o Înviere adevărată!".

Iată ce a mai spus Ramona Bădescu la "Neatza, cu Răzvan şi Dani":

Mai multe