Randi a lansat unul dintre cele mai senzuale videoclipuri FOTO&VIDEO

28 noiembrie 2019   Vedete

Fanele sale vor fi, cu siguranţă, geloase pe modelul alături de care artistul a filmat pentru piesa "Dependent".

După hitul Inimi, Randi revine cu o nouă piesă de dragoste, inclusă pe acelaşi album Sunete Urbane, un proiect muzical prin care artistul îşi doreşte să experimenteze sound-uri noi. 

Faţă de piesele anterioare, melodia Dependent pare o dedicaţie mult mai intimă făcută persoanei iubite.

este o piesă cu un sound diferit faţă de ceea ce lansez eu de obicei, având accente underground.

Descrie o iubire intensă, o conexiune sufletească ce îi mistuie pe cei doi îndrăgostiţi. Ritmul piesei este dansant, sexi, intim şi cred că persoanele care au iubit se vor regăsi în starea piesei", spune Randi.

De altfel, şi videoclipul aferent are o tentă mult mai senzuală decât cele anterioare, scenele filmate alături de modelul Diana Sentes fiind mult mai îndrăzneţe şi incitând imaginaţia fanilor.

Realizat în întregime de către echipa Famous Production, videoclipul păstrează totodată tonul urban al piesei, în el apărând alte două frumuseţi, Mihaela Giuran şi Tabita Givoreanu.

Odată cu această lansare, Randi încheie un an fructuos, în care s-a aflat în fruntea topurilor celor mai difuzate piese din România, cu piesa

. Artistul a lansat în 2019 o mulţime de piese şi materiale video pe canalul de YouTube Famous Production, precum şi o nouă piesă

,

Mai multe