Răzvan Fodor, declaraţie neaşteptată la Asia Express pentru Nico: "Am fost îndrăgostit de tine"

26 februarie 2020   Vedete

Răzvan Fodor a surprins în una dintre ediţiile Asia Express. Aceasta a făcut o mărturisire neştiută, a anunţat că a fost îndrăgostit de cântăreaţa Nico. 

Poate că Asia Express este o aventură, este o competiţie extremă care pune la încercare ambiţia şi limitele concurenţilor, dar pare că este şi un show care scoate la lumină adevărul, declaraţii neştiute ale participanţilor. Aşa s-a întâmplat acum. Nico şi fiica ei au ieşit pe ultimul loc la probă, aşadar au aflat că au primit o ancoră roşie ce înseamnă eliminarea lor din concurs. 

Toţi s-au întristat de plecarea lor, mai ales că se obişnuiseră cu prezenţa lor, cu zâmbetele lor. Răzvan Fodor a fost mai sincer ca niciodată şi a făcut o declaraţie care i-a uimit pe toţi.

„Nu ştiu dacă ajută la ceva asta acum, dar vreau să ştii că în urmă cu 20 de ani am fost îndrăgostit de tine", i-a spus Răzvan Fodor.

Concurenţii au fost uimiţi când au auzit, la fel şi Nico a fost surprinsă. 

Nico şi Andra, prima echipă care părăseşte competiţia Asia Express - Drumul Comorilor

Soarta lui Nico şi a fiicei sale, Andra, a depins de culoarea ancorei din cutia securizată, care, din nefericire, a fost roşie: ”Aş fi putut face mai mult dacă mă concentram mai bine. Îmi pare rău pentru ea în primul rând, o văd tristă”, a spus Nico la aflarea verdictului. ”A fost o experienţă minunată. Mă bucur că am avut-o pe mama alături de mine, asta va fi o amintire foarte frumoasă. Vă doresc multă baftă! Show must go on!”, a adăugat Andra cu ochii în lacrimi.

Mai multe