Reacţie dură a Oanei Roman după un alt val de critici online la adresa ei. A răbufnit: „E o ţară plină de ură, venin şi ignoranţă”

23 iunie 2021   Vedete

Oana Roman Elisei a reacţionat pe pagina sa de Instagram, după un alt val de critici pe care unii urmăritori i le aduc.

Asemeni surorii sale, Catinca, ce nu demult explica de ce vrea să plece din România, şi Oana răbufneşte pe Instagram: ”M-a întrebat azi cineva într-un interviu dacă aş renunţa la viaţă publică dacă aş primi 1 milion de euro. Aş renunţa la viaţa în România mâine, dacă aş putea pleca undeva unde nu mă ştie nimeni, fără un milion de euro. Voi face asta! Dar cât e mama, mai stau. Nimic altceva nu mă ţine aici. Nimic. O ţară plină de ură, venin şi ignoranţă nu are cum să ajungă departe. Sunt convinsă că viitorul nu sună bine pentru România”.

Oana se confruntă zilnic cu diverse persoane care o acuză că-şi modifică pozele. După ce a fost prezentă la un eveniment, fata lui Petre Roman a încărcat şi un filmuleţ, spunând ironic că a folosit Photoshop. Desigur, filmul o arată aşa cum este, cu multe kilograme în minus, ceea ce multora le vine greu să creadă.

Oana a trecut prin momente grele, mama sa Mioara având probleme de sănătate, iar cu soţul, Marius Elisei, a fost la un pas de divorţ. Din fericire pentru ea, a reuşit împreună cu bărbatul alături de care formează o familie să-şi salveze relaţia şi mama sa se simte mai bine.

După ce s-a consumat puţin, în cea mai recentă postare, Oana anunţă: ”Eu aleg veselia. Şi mă încăpăţânez să văd lumina şi să mă  bucur de ea. Aleg să elimin întunericul şi să-l ignor.”

Foto: Facebook

Mai multe