Rebel Wilson nu mai este rotunjoară, nici veniturile nu mai sunt: ”Câştigam milioane de dolari fiind fata grasă şi haioasă”

8 decembrie 2021   Vedete

Rebel Wilson nu a fost încurajată de echipa sa să slăbească. Iată ce mărturisiri emoţionante face actriţa, după slăbirea sa spectaculoasă.

Nu a pierdut doar 30 de kilograme, ci şi o sursă bună de venit. După ce a proclamat anul 2020 anul sănătăţii, Rebel Wilson şi-a schimbat viaţa total. Actriţa a scăpat de formele rubensiene, care însă îi aduceau venituri la fel de rotunjoare.

Ea a mărturisit într-un interviu pentru BBC că propria sa echipă nu a încurajat-o în demersurile sale de a slăbi, pentru a fi mai sănătoasă. Ei chiar au întrebat-o: ”De ce ai vrea să faci asta? Căci da, câştigam milioane de dolari fiind fata grasă şi haioasă.”

Actriţa explică totuşi că nu merită un asemenea compromis. Dincolo de aspectul estetic, e vorba de sănătate. Nu mai are nicio importanţă cât câştigi, ideea este să fii sănătos, e convinsă Rebel Wilson, felicitându-se pentru decizia pe care a luat-o şi datorită căreia a ajuns acum de nerecunoscut.

Foto: Instagram

Mai multe