Recunoşti personajul? E un cunoscut prezentator: “Am stat şase persoane într-un apartament de două camere, dar am avut o copilărie fericită”

11 septembrie 2020   Vedete

Şi-a pierdut tatăl când avea 16 ani, apoi şi mama, dar amintirea lor e tot timpul prezentă în sufletul lui, pentru că datorită lor e astăzi un om de succes. Pavel Bartoş trăieşte cu regretul că nu îi mai are pe cei dragi aproape.

“Tata a fost modelul meu în viaţă! De ce? Pentru felul în care avea grijă de familia noastră, pentru cum gestiona situaţiile. Cred că de două ori a ridicat palma la mine. Dar el avea un fel de fermitate, iar mama trebuia să aibă grijă de patru copii.

Ei mi-au inoculat dorinţa de a avea o familie. Datorită lor iubesc să am familie. Am avut foarte multe lipsuri, dar nu le-am simţit, pentru că au avut grijă să am o copilărie extraordinară. Mult timp, am stat şase persoane într-un apartament de două camere. Dar am avut o copilărie fericită. Din păcate, nu prea mai avem timp de cei din jur. Dacă îmi pare rău de ceva, e că n-am vorbit mai mult cu ai mei. Mă prindeau în timpul lucrului şi întrebam: «Da, mamă, e ceva urgent? Te sun eu după». Şi uneori trecea o zi sau două.”, spune Pavel Bartoş pentru Adevărul.

Mai multe