Recunoşti vedeta? Îşi aminteşte cu mare drag de copilărie: "Dansul era viaţa mea"

2 mai 2020   Vedete

Ai recunoscut-o în poza de mai sus sau ai nevoie şi de câteva indicii?

A jucat în unul dintre cele mai urmărite seriale din România, e actriţă, e mamă, e soţie şi e...blondă! Acum mai aveţi nevoie de vreun indiciu? Este căsătorită cu Cosmin Curticăpean!

Da, despre Laura Cosoi este vorba. Aşa arăta vedeta în copilărie, pe băncile şcolii. Ea a povestit despre clipele minunate de acum ani de zile, de când iubea nespus dansul:

„Cu mare drag îmi amintesc de copilărie şi mai ales de clipele când dansul era viaţa mea. Primul interviu i l-am acordat Andreei Marin pentru emisiunea Trimbulinzii difuzată pe TVR 1. Îl aveam alături de mine pe Olăriou Ionuţ (John) primul partener de dans, dar şi pe mămica mea care ne-a antrenat. Am participat la foarte multe concursuri de dans sportiv atât în ţară cât şi peste hotare, am fost în cantonamente, festivaluri. Chiar şi primii bani i-am câştigat tot din dans. Obişnuiam să fac demonstraţii la evenimente speciale (nunţi, balurile bobocilor, etc.).”, spunea ea la un moment dat pe blogul său. 

Dar ştiaţi că Laura Cosoi are o soră? Cum se înţelege actriţa cu Alina: "Între noi două este o diferenţă de vârstă de un an, iar relaţia noastră de prietenie s-a construit şi consolidat pe parcurs. Suntem două firi foarte diferite, însă cam din ado­lescenţă pot spune că ne-am întâlnit cu adevărat în cea mai profundă relaţie nu numai de surori, ci şi de prietene."

Mai multe