Rihanna și A$AP Rocky s-au căsătorit în noul videoclip al artistului. Este, de asemenea, și primul material pe care-l regizează

6 mai 2022   Vedete

Rihanna și A$AP Rocky s-au căsătorit într-un clip și este, probabil, o avanpremieră a ceea ce va urma și în realitate. Căci solista este însărcinată cu copilul artistului.

Materialul constituie și o altă premieră. Rocky își face astfel debutul și ca regizor. El a mulțumit fanilor pe pagina sa oficială de socializare și mai ales ”doamnei sale”.

Ultima perioadă a fost destul de anevoioasă pentru artist, întâi au fost niște speculații că ar fi înșelat-o pe Rihanna, după care a ajuns în arest, fiind săltat de poliție pentru un atac asupra unui alt bărbat, săvârșit în toamna anului trecut.

Norii par că se mai risipesc odată cu lansarea acestui nou clip, lansat joi.

Rapper-ul o cere în căsătorie pe Rihanna, iar ea acceptă, în timp ce poartă un văl de mireasă roșu, atipic ca ea.

La finalul clipului, vedem oameni care aruncă înspre cuplu cu petale de flori, așa cum se obișnuiește la nunți. Însă nu se știe cu exactitate dacă această căsătorie a fost reală sau s-a făcut doar pentru videoclip.

Totuși, în mod cert, filmarea este de anul trecut, întrucât Rihanna nu este însărcinată în videclip. Artista mai are puțin și naște, întrucât ea a făcut anunțul sarcinii la sfârșit de ianuarie, când burtica era deja proeminentă.

Mai multe