Roxana Blagu ex-Trident este însărcinată. A aflat sexul bebeluşului şi va naşte peste patru luni

18 februarie 2020   Vedete

Roxana Blagu ex-Trident a anunţat că va deveni din nou mamă. Aceasta este însărcinată. A dezvăluit şi sexul bebeluşului!

Acum, Roxana Blagu trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa. În anul 2017, aceasta s-a căsătorit în secret cu Andrei Badiu. Şi-au dorit mereu o familie mare, cu mulţi copii, o casă plină de veselie, de râsete, de jucării. Amândoi au copii, două fete, din relaţii diferite, dar acum a venit momentul să aibă şi un copil al lor, rodul iubirii lor.

Roxana Blagu a anunţat la Pro TV, La Măruţă, că este însărcinată. Aproximativ cinci luni de zile ea a ţinut sarcina ascunsă. Nu a mai făcut poze explicite, s-a ferit să îşi arate silueta în mediul online, ascundea o surpriză: bebeluşul pe care îl va naşte chiar anul acesta.

"O să fie o experienţă nouă pentru noi! Noi suntem obişnuiţi cu fetite. De data asta cred că o să fiu mult mai relaxată. E al doilea copil, e mai diferit.", a declarat Roxana Blagu. 

Aceasta va fi mamă de băiat. Cu mândrie şi-a etalat burtica de gravidă la TV, într-o rochie bleumarine, mulată pe corp. Priveşte galeria FOTO!

Roxana Blagu a pierdut două sarcini

Exclusiv pentru OK!, Roxana Blagu a dezvăluit că a pierdut două sarcini înainte de această mare bucurie. Acum zâmbeşte, dar înainte a avut de suferit. 

“Ne-am dorit mult acest copil, dar nu am vrut să grăbim lucrurile în vreun fel.  Am rămas însărcinata în mod natural, deşi am pierdut două sarcini. A venit această minune în viaţa noastră, iar Andrei mereu îmi spunea că mie băiat îmi trebuie şi iată că aşa s-a întâmplat. Sunt însărcinată în 5 luni şi abia aşteptăm să îl cunoaştem”

Roxana Blagu trăieşte o poveste de iubire cu Andrei Badiu. S-au căsătorit în secret în noiembrie 2017

S-au cunoscut în urmă cu mai mulţi ani câţiva ani, după ce fiecare trecuse printr-o separare dureroasă de fostul partener de viaţă. Nu s-au grăbit şi au suferit, mai întâi, împreună, pentru că fiecare a lăsat în urmă poveşti mai puţin fericite, iar acestea au lăsat goluri greu de umplut, chiar şi peste ani. Dar tocmai asta i-a unit şi i-a făcut mai puternici.

Şi-au contruit povestea de iubire uşor şi nu s-au grăbit la altar, chiar dacă au o relaţie încă din 2011. În 2016, la Roma, Roxana a fost cerută de soţie, iar în noiembrie 2017 cei doi au decis să spună „DA!“ în secret.  Şi deşi cea mai mare dorinţă a Roxanei este ca fiica ei din primul mariaj să îi spună, din nou, „mama“, proaspeţii însurăţei se gândesc deja la un bebeluş al lor.

Mai multe