Ruby e speriată că ar putea fi infectată cu coronavirus! Ce simptome are cântăreaţa de câteva săptămâni

6 mai 2020   Vedete

Ruby s-a testat pentru coronavirus! De mai multe săptămâni de zile, celebra cântăreaţă prezintă simptome specifice virusului. Acum a făcut declaraţii!

În plină pandemie de coronavirus, viaţa tuturor s-a schimbat. Fie că vorbim de medici, de celebrităţi, de angajaţi, stilul de viaţă e diferit din cauza virusul care a făcut o mulţime de victime pe întreaga planetă. Mulţi artişti din România au rămas în izolare, toate cântările lor au fost anulate sau suspendate aşa că activitatea lor în această perioadă a fost diferită, nu i-am mai văzut pe scenă. 

Cântăreaţa Ruby a surprins acum. De câteva săptămâni are o tuse seacă, un simptom al coronavirusului. S-a speriat şi a decis să ia măsuri. Artista nu a stat prea mult pe gânduri şi a dat fuga la farmacie de unde şi-a achiziţionat un test rapid pentru coronavirus. La primele ore ale dimineţii Ruby şi-a făcut acest test pentru a vedea dacă are sau nu virusul mărturisind că motivul care i-a dat de gândit este o tuse „măgărească”.

„Bună dimineaţa, se testează dulceaţa pentru că tuşeşc ca un măgar şi vreau să fiu sigură că sunt bine. Cine şi-a mai făcut testul?”, a spus artista într-un video postat pe InstaStory.

Ulterior, ea a revenit şi a declarat că nu se simte bine, să devem ce declaraţii o să mai facă în viitorul apropiat. 

FOTO: Facebook, Instagram

Mai multe