Ce a rugat-o personal Regina Elisabeta a II-a pe Alicia Keys. Artista a dezvăluit totul

9 iunie 2022   Vedete

Artista a cântat la Jubileul de Platină “Superwoman,” “Girl on Fire” și “Empire State of Mind”.

Suverana britanică însăși a intervenit și a rugat-o pe Alicia să facă un anume playlist. Regina Elisabeta a II-a a avut preferințe speciale pentru Festivalul dedicat Jubileului. Alicia Keys, care a performat sâmbătă la petrecerea de la Palat, a dezvăluit că monarhul britanic a cerut special melodiile pe care ea le-a cântat.

Câștigătoarea Grammy a distribuit un clip cu scene din culise și a notat: ”O seară epică la Jubileu. O sărbătorim pe Regină și pe toate reginele! E ancorată în realitate și face atât de bine ce face! Pentru informația voastră, să știți că Maiestatea Sa mi-a cerut personal să cânt ce am cântat. Iubire maaaaaare!”, a scris Keys pe contul său de socializare și a însoțit postarea cu o mulțime de emoji.

Alicia și-a interpretat hiturile „Superwoman”, „Girl on Fire” și „Empire State of Mind” la concertul din fața Palatului Buckingham pe 4 iunie. În videoclipul postat luni pe Instagram, Alicia a explicat: ”Le-am spus băieților că Regina mi-a solicitat aceste piese. Iar ei au sărit imediat: N-o poți refuza pe Regină.”

Egypt, fiul cel mare al artistei a comentat la postare: ”N-o poți refuza pe Regină! Aici este ilegal să faci asta.”

Queen + Adam Lambert, Duran Duran, Andrea Bocelli și Diana Ross s-au numărat printre interpreții de sâmbătă. Alicia și-a început spectacolul spunând publicului: „Londra! În seara asta, sărbătorim cea mai magnifică superfemeie.” Cu aluzie desigur la celebrul cântec ”Superwoman”. Și da, regina se simte și a și demonstrat că este, în cei 70 de ani de domnie.

Din păcate, Maiestatea Sa nu a participat la concert, dar show-ul a debutat cu o secvență preînregistrată, care a devenit virală, și în care o vedem pe Regină discutând cu ursulețul Paddington. Suverana a transmis ulterior un mesaj emoționant de mulțumire.

Foto: Profimedia

Mai multe