Ryan Gosling departe de iubita şi fiica sa de Paşti! Află motivul!

7 aprilie 2015   Vedete

Ryan Gosling a devenit tată în urmă cu şapte luni, după ce iubita sa, actriţa Eva Mendes, a adus pe lume o fetiţă, pe nume Esmeralda Amada. De la naşterea acesteia, actorul şi-a schimbat priorităţile, şi n-au fost puţine

Ryan Gosling a devenit tată în urmă cu şapte luni, după ce iubita sa, actriţa Eva Mendes, a adus pe lume o fetiţă, pe nume Esmeralda Amada. De la naşterea acesteia, actorul şi-a schimbat priorităţile, şi n-au fost puţine ocaziile în care a vorbit despre fericirea pe care i-a adus-o micuţa Esmeralda.

Cu toate acestea, actorul nu i-a putut fi alături fiicei sale când a sărbătorit pentru prima dată Sfintele Sărbători de Paşti, deoarece a fost forţat să meargă la Paris pentru premiera celei mai recente pelicule ale sale, Los River.

Actorul în vârstă de 34 de ani a fost fotografiat de paparazzi pe aeroportul Charles de Gaulle fiind escortat de staff-ul său. Îmbrăcat în haine casual, Ryan nu părea încântat deloc de situaţie, şi probabil gândul lui era la fetele din viaţa lui pe care le-a lăsat singure acasă, de Paşti.

Mai multe