S-a logodit de Crăciun! Ce vedetă s-a pozat aproape goală, în pat, cu noul ei logodnic?

28 decembrie 2018   Vedete

Nici nu ne-am revenit bine după vestea că Heidi Klum a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, Tom Kaulitz, că am şi rămas uluiţi de îndrăzneala divei de-a posta online o fotografie cu cei doi proaspeţi logodnici chiar în pat.

Topmodelul de 45 de ani ne-a luat prin surprindere cu imaginea intimă făcută publică pe pagina sa de pe social media, cu toate că suntem obişnuiţi ca Heidi să-şi exteriorizeze sentimentele chiar şi în spaţiul public, fără pic de pudibonderie. Klum a postat fotografia, lăsând lângă ea un mic şi cuprinzător comentariu – Împlinire.

Imaginea – în care apare până şi căţelul lui Tom – este prima fotografie pe care Heidi a postat-o pe Instagram de când a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei de numai 29 de ani.  

Vedeta pare aproape goală în imaginea cu pricina, în care stă deasupra viitorului ei soţ, ciufulită, dar fericită, vorba ei. La rândul lui, Kaulitz – şi el fără prea multe haine pe el! – are un zâmbet ce denotă o încântare evidentă, fiind, de altfel, şi cel care a surprins instantaneul intim al proaspeţilor logodnici.  

Când îşi vor uni destinele, Kaulitz va fi cel de-al treilea soţ al faimosului model, iar ea va fi a doua lui soţie.

Mai multe