S-a pronunţat divorţul. Cum au ”sărbătorit” foştii Garner-Affleck!

8 octombrie 2018   Vedete

Pentru cei naivi, care încă sperau la o împăcare între cele două staruri hollywoodiene, aflaţi că nu mai e cale de întoarcere.

Divorţul dintre Jennifer Garner şi Ben Affleck s-a pronunţat, iar foştii soţi au petrecut, după sentinţa definitivă, fiecare în stilul lui. Astfel, Garner şi-a văzut în continuare de-ale ei, cu apariţii TV şi implicări în diverse cauze umanitare, în timp ce Affleck s-a lăsat consolat de iubita mai tinerică.

Pe Jen, de exemplu, am văzut-o în emisiunea lui Ellen DeGeneres, mâncând piure de cartofi în timp ce făcea flotări. Totul a fost făcut în numele binelui, Garner strângând astfel 5000 de dolari pe care i-a donat pentru Breast Cancer Research Foundation.

Ben Affleck, în schimb, s-a distrat în sălbăticie, alături de iubita de 22 de ani, pe nume Shauna Sexton. Cei doi şi-au documentat experienţa pe reţelele de socializare şi-au arătat tuturor cât de bine se simt împreună.

Cu alte cuvinte, sentinţa de divorţ n-a fost decât confirmarea că acest capitol din viaţa lor s-a încheiat şi că e timpul pentru alte experienţe. Unele pe cont propriu…

Mai multe