S-au despărţit înainte să ajungă la altar. Paris Hilton, din nou singură

20 noiembrie 2018   Vedete

Când toţi credeau că o s-o vadă pe Paris Hilton ajungând la altar, iată că moştenitoarea imperiului Hilton a rămas singură.

Din 2017, forma un cuplu cu Chris Zylka, iar mulţi au crezut că acesta este bărbatul care o face pe Paris să îmbrace rochia de mireasă pentru prima dată. Din păcate, cei doi au decis să se despartă şi să anuleze nunta pe care o aveau programată pentru anul viitor.

Potrivit publicaţiei online JustJared, Paris a decis să pună punct relaţiei şi, implicit, logodnei. ”S-au despărţit şi au anulat logodna la începutul acestei luni. Relaţia lor începuse să scârţâie după doi ani petrecuţi împreună”, spune o sursă citată de respectiva publicaţie.

Cât despre Paris, aceasta se concentrează pe cariera sa de DJ-iţă pentru a-şi umple timpul liber. ”Paris se concentrează pe ceea ce-i aduce bani, adică linia de parfumuri şi joburile de DJ, în timp ce Chris s-a întors la actorie şi artă”, mai spune respectiva sursă.

Prietenii lui Paris spun că nu sunt miraţi de decizia lor de a anula nunta. ”Au amânat nunta de pe 11/11 fără a preciza o altă dată. Nimeni nu e surprins. Paris a fost prinsă în dorinţa de a face nuntă, dat fiind faptul că fraţii ei (Nicky şi Barron) s-au căsătorit. Nu avea să meargă niciodată relaţia cu Chris.”, precizează o altă sursă.

Mai multe