Să fie rădăcinile greceşti secretul tinereţii lui Jennifer Aniston? Celebra actriţă născută Joanna Anastasakis arată fabulos la 53 de ani

31 ianuarie 2022   Vedete

Pe 11 februarie, Jennifer Aniston împlineşte 53 de ani. Se bucură de o carieră de succes, după ce a jucat în zeci de comedii romantice.

Publicul din România o cunoaşte cel mai bine după rolul Rachel, din celebrul serial ”Prietenii tăi”. În curând, actriţa se apucă iarăşi de treabă, va începe filmările alături de Adam Sandler pentru partea a doua a comediei ”Murder Mystery”.

S-a născut în Sherman Oaks, Los Angeles. Părinţii săi sunt John Aniston şi Nancy Dow. Din partea tatălui are descendenţi greci, iar din partea mamei italieni şi scoţieni. Este mai puţin cunoscut faptul că s-a născut cu numele Joanna Anastasakis. Tatăl său, celebrul actor John Aniston s-a născut în Creta, Chania, în 1933. El a emigrat în SUA, unde a primit rolul Victor Kiriakis în celebrul soap opera ”Days of Our Lives” şi pe care l-a jucat 30 de ani.

Mama, Nancy Dow a fost model şi actriţă. Ea a suferit două accidente cerebrale în 2011 şi 2012 şi a murit în 2016, la vârsta de 79 de ani.

Aniston a asistat la divorţul părinţilor când era foarte mică, iar asta a afectat-o teribil. A rămas doar cu mama de la 9 ani, însă a devenit o celebritate cunoscută la nivel mondial. Rolul din Friends i-a adus mulţi bani, însă potrivit USA Today, încă face 20 milioane de dolari anual cu celebrul serial, de când se redifuzează. Naşul actriţei a fost legendarul actor Telly Savalas, faimos pentru rolul Kojak.

Aniston arată ca o adolescentă şi a pus acest fapt pe seama rădăcinilor sale greceşti: ”Tata este grec 100%. Nu are niciun rid la 88 de ani. Nici bunica Yiayia Stella nu a avut riduri şi a murit la 95 de ani”, a spus Aniston.

Mai multe