Salma Hayek la un pas de moarte din cauza COVID-19! Actriţa i-a spus medicului că preferă să moară acasă, decât la spital

20 mai 2021   Vedete

Salma Hayek a trecut prin cumpăna vieţii după ce s-a confruntat cu teribila boală COVID-19. Din păcate, artista a fost la un pas de moarte şi şi-a revizuit întrega viaţă.

Celebra actriţă a acordat un interviu recent revistei Variety, în care a povestit lupta cu boala, dar şi planurile sale de viitor.

A ales ca până acum să nu povestească traumatizanta întâlnire cu COVID-19. În timpul interviului acordat pe platforma ZOOM, a recunoscut că a contractat virusul chiar la începutul pandemiei.

”Eram rău, medicul efectiv mă implora să merg la spital. Dar eu am refuzat. I-am spus că prefer să mor acasă.”, a declarat actriţa în vârstă de 54 de ani.

Hayek a stat izolată şapte săptămâni într-o cameră din casă, iar într-un anume punct, a fost pusă chiar pe oxigen. Iar actriţa recunoaşte că nici la ora actuală nu şi-a revenit la capacitatea normală, pe care o avea înainte de boală.

Însă din aprilie a reluat filmările la ”House of Gucci” a lui Ridley Scott, unde are rolul unei clarvăzătoare condamnate că a ajutat-o pe Patrizia Reggiani, (Lady Gaga), să-şi omoare în 1995 fostul soţ, pe Maurizio Gucci (Adam Driver), un moştenitor al imperiului fashion Gucci.

A fost rolul ideal de revenire post-COVID, a mărturisit actriţa pe ZOOM.

Însă de luna viitoare se întoarce pe marele ecran, unde va apărea alături de Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, în rolul Sonia Kincaid, o comedie de acţiune, o continuare a filmului “The Hitman’s Bodyguard” din 2017.

Foto: Profimediaimages

Mai multe