Sam Smith, a vorbit despre homosexualitate: ”Nu sunt nici femeie, nici bărbat”

18 martie 2019   Vedete

Este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din lume, piesele lui fiind fredonate de fani din întreaga lume. Viaţa personală a lui Sam Smith n-a fost, însă, la fel de fericită precum cariera lui.

Într-un interviu sincer, Sam Smith şi-a amintit de copilărie şi de momentul în care a conştientizat că e diferit de ceilalţi copii. Artistul recunoaşte că nici când era mic nu se definea băieţel ori fetiţă, el simţinându-se întotdeuna ”free gender”. ”Aveam sâni. Am pus-o pe mama să scrie şcolii să mă retragă de la lecţiile de înot. Deci asta a fost dintodeauna parte din mine. (...) Un coleg m-a apucat de piept în faţa tuturor prietenilor mei. (...) Aşa că am făcut liposcuţie. Aveam vreo 12 ani”, îşi aminteşte, cu durere, artistul.

”Când am auzit prima oară cuvântul ”non-binary”/”gender free” şi am citit ce înseamnă, am zis: da, ăsta sunt eu. Persoanele în speţă nu se identifică prin sex. Eşti o combinaţie de lucruri diferite. Eşti propria ta creaţie. Aşa o înţeleg eu. Nu sunt bărbat, nu sunt nici femeie. Cred că sunt undeva la mijloc”, a mai declarat Sam Smith într-un interviu cu Jameela Jamil.

Mai multe