Sandy Bell, tu eşti? Justin Bieber a spart gura târgului cu ultima apariţie, adoptând un look... neobişnuit

5 mai 2021   Vedete

Sandy Bell, tu eşti? Justin Bieber a spart gura târgului cu ultima apariţie, adoptând un look neobişnuit

De vreme ce turneele se anulează pe bandă rulantă din cauza pandemiei, Justin Bieber şi-a pus în cap să-şi arate partea artistică prin look. Aşa că a început să-şi prindă părul în codiţe. Să fi primit tipsuri de modă de la soţia lui, Hailey?

Justin Bieber are un trecut glorios, dar şi întunecat, ajungând să recunoască cum a consumat prima dată marijuana la vârsta de 12 ani. Singura care pare că l-a liniştit, cel puţin parţial, este soţia lui, frumoasa Hailey Bieber, recunoscută drept un adevărat fashion icon. Dar oare ea să-l fi sfătuit legat de lookurile lui din ce în ce mai… spectaculoase? 

Având în vedere că marele său turneu ce urma să aibă loc în iunie a fost reprogramat pentru 2022, Justin Bieber se bucură de viaţă şi de compania prietenilor muzicieni. Recent, la filmarea unui videoclip alături de DJ Khaled, cântăreţul a etalat un look care fie îţi pare extrem de cool, fie absolut nepotrivit. Bieber a ales să-şi prindă părul în două codiţe. Ce-i drept, în dreaduri. Fireşte, e vorba de un act artistic, se acceptă orice, dar Justin este la fel de neconvenţional şi în viaţa de zi cu zi.

În aceeaşi zi, Justin Bieber a impresionat, însă, suflarea feminină, făcându-i soţiei sale o dedicaţie pe Instagram. ”Eşti definiţia unei ”bad bitch”, adică o femeie puternică, independentă, încrezătoare în forţele proprii şi loială. Încă nu-mi vine să cred că m-ai ales pe mine”, acestea au fost cuvintele artistului de 27 de ani, după ce a postat o fotografie cu modelul, pe contul lui de Instagram.  

Foto: Profimedia

Mai multe