Schimbare în emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani". Cine e vedeta care s-a alăturat matinalului de la Antena 1

29 octombrie 2020   Vedete

Surpriză neaşteptată! O schimbare se produce în cadrul matinalului de la Antena 1. O vedetă va face parte de acum din proiectul "Neatza cu Răzvan şi Dani".

În fiecare marţi şi miercuri, chef Nicolai va găti în platoul Neatza reţete savuroase, în vreme ce luni, joi şi vineri, telespectatorii se vor putea inspira din propunerile delicioase ale lui Vlăduţ, transmite a1.ro.

„Am pregătit o surpriză pentru cei de acasă, care gătesc alături de emisiunea noastră. De astăzi începem o colaborare, în paralel cu colaborarea cu Vlăduţ, cu chef Nicolai Tand. Două zile pe săptămână, chef Nicolai va veni cu idei noi în platoul Neatza!”, a anunţat Dani la Antena 1.

Chef Nicolai Tand a dat şi el vestea pe reţelele de socializare: "Dragilor, am o veste pentru voi, în cazul în care nu aţi aflat deja 😄 Începând de săptămâna asta, ne vedem la @neatzacurazvansidani_oficial în fiecare marţi şi miercuri 🤘🏼"

Prima reţetă a lui Nicolai Tand de la "Neatza cu Răzvan şi Dani"

Bucătarul a ales pentru prima zi o reţetă de sezon, un capuccino cu hribi, pe care i-a adus personal din Maramureş. „Am ales două feluri de hribi cu care voi pregăti un brunoaise, o mămăligă pe bază de ceapă, cu unt şi spumă de hribi deasupra. Voi porni de la o mâncare clasică, pe care să o tocmesc un pic altfel!”, a povestit Nicolai Tand, iar Dani a simţit nevoia să intervină imediat: „Ne cerem scuze, translatorul nu reuşeşte să ţină pasul!, făcând referire la accentul maramureşean al lui Nicolai. Florin Ristei a fost cel care i s-a alăturat rapid lui chef Nicolai, pentru a degusta încă din timpul preparării din delicioasele bucate: „Abia aştept ziua în care se va transmite mirosul la televizor!”, a fost concluzia acestuia. Începând de săptămâna asta, ne vedem la @neatzacurazvansidani_oficial în fiecare marţi şi miercuri 🤘🏼

Foto: Facebook

Mai multe