Se vinde vila de lux a lui Eminem. Cum arată şi cât costă să locuieşti în paradisul rapperului!

17 august 2017   Vedete

Încă o vedetă internaţionalî îşi scoate la vânzare vila de lux, iar preţul nu-i deloc mic. Două milioane de dolari cere rapperul pe proprietatea care, atunci când a fost cumpărată de el, valora mai mult decât dublu, adică 4, 75 de milioane de dolari.

Ce-i drep, Eminem iese în pierdere cu această tranzacţie, dar viitorul cumpărător va face o investiţie foarte bună. Preţul piperat este direct proporţional cu dotările impresionante care fac din această casă una de vis. Conacul se întinde pe o suprafaţă de 1580 de metri pătraţi şi se află în suburbia  Rochester Hills, Michigan. Şi asta nu este tot - cartier rezidenţial şi o mulţime de facilităţi, doar este casa unui star care, ca toate celebrităţile, a avut parte de confort. Piscină în aer liber, spa, o casă de oaspeţi, terenuri de tenis, un loc pentru petreceri şi un iaz privat. Vi se pare puţin? Staţi să vedeţi în ce lux a trăit Eminem!

O imensă casă cu şase dormitoare, 9 băi, o bucătărie imensă, un living pe măsură şi o cameră de pază de unde poate fi securizată întreaga proprietate. Păi nu s-a gândit Eminem la toate?!

Foto: Trulia, Getty Images

Mai multe