Shakira își mișcă șoldurile ispititor la doar două săptămâni de la despărțirea de Gerard Piqué

22 iunie 2022   Vedete

Cântăreața își vede de viață mai departe, chiar dacă vestea despărțirii de soțul său a căzut ca un trăsnet.

Vedeta columbiană trece prin momente delicate, însă durerea nu i-a răpit talentele, pe care nu ezită să le afișeze în continuare. Și cât de bine știe să-și miște șoldurile. Celebrele mișcări unduitoare fac parte dintr-un tutorial, căci diva face parte în continuare din reality show-ul Dancing with Myself’.

Shakira reapare în social media, mai bine ca oricând, cu zâmbetul larg și cu mișcări ispititoare. Iată cum ne arată starul că se face! Fix așa.

Într-un video recent distribuit de NBC, Shakira își invită fanii să participe la  #ShakiraChallenge. Provocarea constă în mișcarea șoldurilor pe ritmurile “Whenever, Wherever.” Artista în vârstă de 45 de ani predă mișcările pas cu pas. Solista hit-ului „Hips don’t lie” a îmbrăcat un costum de dans albastru, cu vedere frontală la buric, care trebuie mișcat și unduit fără încetare. Este foarte frumoasă, cu un zâmbet superb, cu un corp intens lucrat la sală, iar părul lung și blond l-a lăsat desfăcut și unduind în bucle.

Comentariile fanilor nu s-au lăsat prea mult așteptate. Aceștia i-au aplaudat mișcările, subliniind că este ”cea mai bună dansatoare din lume”.

Iar unii nu au uitat să-l taxeze pe Piqué: ”Vezi ce ai făcut, Piqué?”, ”Uite ce ai pierdut, Piqué!”, ”Chiar ai dat-o în bară, omule!”, au scris câțiva fani ai artistei.

Foto: Instagram

Mai multe