Şi-a înşelat Anna Lesko partenerul? Mike Diamondz a făcut lumină în acest caz: „Soarta a decis“

2 septembrie 2019   Vedete

Săptămâna trecută, în presă a apărut informaţia potrivit căreia Anna Lesko şi Adrian Neniţă (DJ Vinnie), bărbatul alături de care a trăit timp de mai bine de opt ani şi care este tatăl copilului ei, s-ar fi despărţit.

Potrivit tabloidelor, ruptura ar fi avut loc după ce Anna Lesko s-ar fi sărutat în club cu Mike Diamondz, însă acesta din urmă a vrut să vină cu lămuriri. Artistul a dezvăluit la Antena Stars că informaţiile apărute în presă nu sunt reale şi că el şi Anna Lesko nu s-au sărutat.

„Îmi place Anna Lesko, este o tipă frumoasă, este o doamnă pe care o apreciez prin muzica sa. Nu am sărutat-o niciodată pe Anna Lesko. Nu am sărutat-o. Eu cred că atunci pe moment, din partea mea ar fi fost ceva. E un sentiment de moment, nu trebuie să ne bazăm viitorul pe sentimentele de moment. Împrejurarea în care eram era una favorabilă, dar soarta a decis ca lucrurile să rămână aşa. Nu ştiu dacă a fost un început de relaţie. Am ajuns acasă singur şi am cercetat problema. Eu cu Anna mă ştiu de peste 10 ani, ea este o fată foarte senzuală şi eu mereu am răspuns carismatic. De fiecare dată când ne vedem e aceeaşi atitudine. M-am gândit că este cu cineva de foarte mult timp, dar faptul că nu îşi păstrează distanţa e un semn. El ar trebui să stea liniştit că nu am o legătură cu Anna Lesko de atunci. E o relaţie de amiciţie între noi“, a spus Mike Diamondz.

Mai multe