Simona Gherghe a fugit de acasă: "Un ochi râde, unul plânge"

4 decembrie 2019   Vedete

Simona Gherghe şi soţul ei, Răzvan Săndulescu, au ţinut să îşi ofere două zile de răsfăţ, aşa că au plecat pentru două zile la Paris. Cei doi şi-au reîncărcat bateriile pentru perioada agitată care urmează la sfârşit de an, dar au luat şi oraşul la pas în căutare de cadouri.

„Am plecat de acasă pentru două zile, este practic prima plecare după un an şi trei luni. Un ochi râde, unul plânge. Sunt foarte bucuroasă că am reuşit să plecăm, îmi place mult să călătoresc şi este una dintre marile mele pasiuni. Au tot venit, prima dată Ana, apoi Vlad, şi nu ne-am mai aventurat să plecăm. Sunt şi foarte tristă că îmi e foarte dor de ei, abia aşteptam să sun acasă să văd cum au dormit, dacă totul a fost în regulă azi-noapte. Evident că ne-am sunat de multe ori pe video. Am vorbit cu Ana, ea e bine aşa, dar sunt convinsă că noaptea trecută a fost una dificilă pentru ei şi bunici. Abia aştept să îi adorm, spăl şi hrănesc eu, cum fac de obicei. Nu că n-aş avea încredere în bunici.

Suntem la Paris, îmi era foarte dor de oraşul ăsta care pe mine mă încarcă pozitiv. Ne plimbăm, mâncăm papa bun, evident am cumpărat cadouri pentru copii",  a scris Simona pe un cont de socializare.

Mai multe