Sora mai mică a lui Britney Spears este falită. Profită şi ea de situaţia vedetei, în goana după bani?

9 iulie 2021   Vedete

Acuzată de fanii lui Britney Spears că ar câştiga de pe urma surorii sale, Jamie Lynn Spears a vrut să clarifice şi aceste lucruri.

Sora în vârstă de 30 de ani a lui Britney a postat pe pagina ei de Instagram un mesaj în care susţine că ea este singurul membru al familiei Spears care nu a primit bani de la vedeta pop.

Jamie a postat o captură de ecran a titlului unui articol: „Sora lui Britney Spears, Jamie Lynn, face publice fotografii din viaţa ei de acasă ... după ce s-a dezvăluit că este singurul membru al familiei care nu se află pe statul de plată al cântăreţei”.

Sora mai mică a lui Britney a postat această captură alături de următorul mesaj: "Informaţii reale. Acum lăsaţi-mi fundul falit în pace!". Articolul din ziarul The New Yorker susţine că atât tatăl lui Britney, Jamie Spears, mama acesteia, Lynne, şi fratele ei mai mare, Bryan, au trăit ani întregi de pe urma veniturilor colosale ale Prinţesei Pop, singurul membru al familiei care n-a profitat de situaţia financiară a vedetei fiind Jamie Lynn.

        View this post on Instagram                       A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Cât despre Britney, în tot acest tărăboi, vedeta a răspuns pe Instagram cu o fotografie aproape nud, din baie, în care aceasta apare cu spatele gol la cameră.

Care este mesajul ei?

Mai multe