Sosii de la Hollywood. Zoe Saldana, despre relaţia cu Thandie Newton, cu care e adesea confundată

11 aprilie 2019   Vedete

Sunt două actriţe frumoase şi celebre, pe care toţi le confundă! De asemănarea lor fizică izbitoare sunt conştiente şi ele, dat fiind faptul că sunt mereu confundate una cu cealaltă.

Zoe Saldana a dezvăluit, în emisiunea lui James Cordon, că este adesea confundată cu sosia ei, Thandie Newton şi că până şi mama  ei face asta. ”Mama mi-a zis că show-ul meu e pe HBO. Westworld, adică. I-am zis: ”Acum câţiva ani credeai că joc în Traffic”. Mamă, când o să înţelegi că nu i-ai dat naştere lui Thandie Newton”, a relatat, amuzată, Zoe Saldana.

Zoe a povestit şi cum a decurs prima întâlnire cu actriţa cu care este confundată atât de des. „Am întâlnit-o pe Thandie la Globurile de Aur, acum câţiva ani şi am îmbrăţişat-o. Am cam speriat-o, căci nu i-am zis de ce îi invadez intimitatea. Eu doar am întrebat-o: ”Doamne, spune-mi că şi pe tine te confundă oamenii cu mine”. Şi ea mi-a zis ”Tu cine eşti?”. Dar acum ne dăm mesaje. Suntem prietene. Ca două surori”, a mai povestit starul din Gardienii Galaxiei.

În perioada următoare, Zoe Saldana poate fi văzută în ”Avatar 4”, în timp ce Thandie Newton îşi va relua filmările pentru ”Westworld”.

Mai multe