Starul din ”Game of Thrones”, căsătorie-fulger în Vegas. Primele fotografii cu ea în rochia de mireasă

2 mai 2019   Vedete

Dat fiind faptul că ultimul sezon din Game of Thrones s-a dovedit a fi de mare succes, Sophie Turner, una dintre protagonistele producţiei, a decis să-şi ia puţin timp pentru ea şi să-şi oficializeze relaţia cu iubitul ei, muzicianul Joe Jonas.

La câteva zile după cel de-al treilea episod Game of Thrones a fost făcut public, Sophie Turner, interpreta Sansei Stark, a decis să ducă relaţia cu Joe Jonas la alt nivel. Cei doi s-au căsătorit la câteva ore după ce au participat la Billboard Music Awards, în Las Vegas, printr-o ceremonie-fulger, care a costat doar 600 de dolari şi care a fost oficiată de o persoană deghizată în Elvis Presley.

Vestea a fost făcută publică de Dj Diplo, prin postări pe Instagram. În video-urile respective, Joe apare aşteptând-o ”la altar” pe Sophie (23). Mireasa a purtat o salopetă albă, extrem de îndrăzneaţă, şi un voal pe cap. Joe Jonas, pe de altă parte, purta un costum elegant, într-o nuanţă de olive. Cei doi s-au căsătorit cu verighete de plastic, de jucărie, dar nu au sărit peste jurămintele pline de însemnătate. ”Îţi promit că n-am să te părăsesc niciodată. Mereu am să te iubesc şi am să te preţuiesc tot restul vieţii mele”, şi-au spus unul altuia.

Sophie Turner şi Joe Jonas sunt împreună din 2016, iar din octombrie 2017 erau logodiţi. La ceremonia-fulger din Vegas au participat câţiva colegi de breaslă de-ai muzicianului, veniţi la Billboard Music Awards, dar şi prieteni de-ai cuplului. MAI MUTLE FOTOGRAFII AICI.

Mai multe