Starul din ”Game of Thrones” şi-a schimbat look-ul şi fanii sunt contrariaţi. Iată de ce a făcut asta!

10 aprilie 2019   Vedete

Fanii îl ştiu pe Kit Harington doar din „Game of Thrones”, unde apare cu plete şi cu barbă. Totuşi, la cea mai recentă apariţie a sa televizată, actorul avea un alt look. Ce a schimbat?

La câteva luni distanţă de când a renunţat la plete, Kit a renunţat şi la barbă, ceea ce l-a făcut destul de greu de recunoscut. De altfel, fanii s-au împărţit în două tabere: una cu cei care cred că o schimbare de look e binevenită şi alţii care cred că look-ul din celebrul serial îl prinde cel mai bine. Voi ce spuneţi?

Cert e că actorul în vârstă de 32 de ani a fost invitat la Saturday Night Live şi a încercat cu greu să nu ofere prea multe spoilere, în timp ce şi-a explicat transformarea: ”Tocmai ce mi-am ras barba şi arăta mai degrabă a Jon Snow la pubertate. Acesta este Jon Snow dacă ar fi jucat pentru Yankees. N-am nicio idee ce înseamnă. Asta mi-au spus scenariştii să spun”.

De fapt, transformarea lui fizică n-are de-a face cu rolul pe care îl joacă în ”Game of Thrones”. În cele din urmă, actorul a confirmat că şi-a ras barba pentru sketchurile în care îl joacă ba pe Michael Jackson ba pe Winston Churchil, la SNL: ”I-am jucat pe Michael Jackson şi pe Winston Churchill. Iată o frază pe care n-o s-o mai zic niciodată. E prima dată în mult timp când am avut un motiv să mă rad”.

Mai multe