Ştefan Bănică, despre un moment emoţionant trăit alături de tatăl său: "Nu avea chestia asta, să îmi spună că e mândru de mine"

17 iunie 2021   Vedete

Mai emoţionat ca niciodată, Ştefan Bănică va povesti, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie Next Star, despre cum s-a simţit când a urcat prima dată pe scenă alături de celebrul său tată.

”Era premiera de la Teatrul Bulandra a celebrei piese ”O scrisoare pierdută”, pusă în scenă de Liviu Ciulei din 1972, iar eu am fost acolo, aveam 5 ani. Habar nu aveam despre ce e vorba, dar eram prezent acolo şi nu înţelegeam de ce tata, care îl juca pe Ghiţă Pristanda, avea o sabie şi nu o scoate din teacă, aia era problema mea. La final, stăteam în primul rând şi tata m-a luat pe scenă la aplauze lângă toată distribuţia, nici nu ştiam eu atunci lângă cine stau. Tata nu avea chestia asta, să îmi spună mie că e mândru de mine. Le spunea altora, dar mie nu, probabil ca să nu mi-o iau în cap”, a povestit juratul Ştefan Bănică, inspirat de performanţa unui micuţ concurent pe scena Next Star.

Mai multe