Ştefan Bănică, dezvăluiri despre fiul lui! Artistul se declară un tată exigent

3 octombrie 2018   Vedete

Ştefan Bănică, unul dintre cei patru juraţi „X Factor“, a avut parte de momente emoţionante în cadrul celei de-a şasea ediţii a show-ului difuzat de Antena 1.

Artistul a mărturisit că s-a regăsit cumva în povestea unuia dintre concurenţi, Valentin Paraschiv, în vârstă de  18 ani, care a venit din Galaţi şi a spus că muzica este visul lui, chiar dacă tatăl său nu are încredere în talentul său.

Tânărul a participat la „X Factor“ ca să-i demonstreze tatălui său că este foarte bun şi speră ca, astfel, să ajungă să fie mândru de el. Valentin a interpretat o melodie rock’n roll, dar juraţii au fost cu adevărat impresionaţi de povestea lui.

„M-ai atins cu această problemă tată-fiu. Şi eu am un băiat de 16 ani care vrea să meargă pe acelaşi drum ca şi mine. Vă spun, domnule, că acest băiat al dumneavoastră merită să-i acordaţi încredere. Eu cred că el vă are ca model. Am aceeaşi problemă, sunt un tip exigent cu fiul meu, îmi doresc tot ce e mai bine pentru el. Dar puteţi să fiţi mândru de el, cu sau fără X Factor”, a spus Ştefan Bănică.

Mai multe