Surorile Gabor s-au revăzut în Dubai! Cum au apărut împreună Monica şi Ramona la un restaurant de lux

27 ianuarie 2021   Vedete

Nu s-au mai văzut faţă în faţă de o bună perioadă de timp, şi-au dus dorul! Surorile Gabor s-au revăzut recent în Dubai şi au petrecut!

De ani de zile, Monica Gabor este stalibită în America. Şi-a făcut acolo o nouă viaţă, aât din punct de vedere profesional, cât şi personal. Are afaceri acolo şi tot acolo trăieşte o poveste de iubire cu Mr. Pink. Familia e completă de doi ani de zile, când fiica ei, Irina Columbeanu, s-a mutat la ea. Şi Mr. Pink are un fiu dintr-o relaţie anterioară! 

Nu se mai gândeşte să se mai întoarcă în România, se gândeşte doar la viitorul fiicei, la bunăstarea familiei!

De partea cealaltă e Ramona Gabor care îşi trăieşte viaţa în Dubai. La 32 de ani, Ramona Gabor are propria afacere, şi-a lansat o colecţie de parfumuri care îi poartă numele. E tare mândră de reuşita sa. Pe lângă afacere, Ramona Gabor este model, pozează pentru diferite brand-uri, face chiar şi reclame. Are o siluetă de invidiat, aşa promovează cu succes rochii extravagante!

Iată că cele două surori şi-au dus dorul, iar acum s-au revăzut! Monica Gabor a părăsit America pentru scurt timp şi s-a întâlnit cu sora ei în Dubai. Cele două au petrecut momente frumoase la un restaurant de lux, au consumat felurile preferate de mâncare, de băutură, ba chiar şi-au sărbătorit şi zilele de naştere, amândouă sunt născute în ianuarie, Ramona pe 16 ianuarie, iar Monica pe 8 ianuarie. 

Foto: Instagram

Mai multe