Tania Popa s-a căsătorit virgină. Actriţa a făcut dezvăluiri: "Aşa am rămas şi o saptămână după nuntă"

9 iulie 2020   Vedete

Poate nu multe femei ar recunoaşte ce a făcut ea public acum! Tania Popa a dezvăluit că la nuntă sa a fost virgină. Actriţa în vârstă de 47 de ani s-a păstrat până în momentul în care s-a căsătorit, ce-i drept, aşa erau şi obiceiurile pe atunci.

Este una dintre cele mai apreciate actriţe din România pentru talentul său, dar şi pentru sinceritatea pe care a avut-o de fiecare dată când a vorbit despre viaţa personală. Tania Popa urcă pe scena teatrelor de ani de zile, este iubită de public. Iată că acum, ea a făcut dezvăluiri despre viaţa sa dincolo de scenă, dincolo de cortină. A vorbit despre viaţa personală, mai exact despre cea intimă. 

Actriţa de 47 de ani a povestit cum s-a căsătorit la doar 18 ani, virgină fiind. Şi ce crezi, aşa a rămas şi o saptămână după nuntă. Ea a dezvăluit că seara de iubire s-a petrecut pe acoperişul unui bloc: "După o săptămâna m-am casatorit. La 18 ani cand m-am casatorit eram virgină şi aşa am rămas o saptămână după nuntă. Am făcut dragoste pe un bloc, pe acoperiş şi mi-aş dori să o fac şi în avion."

Să nu vă gândiţi că actriţa a trăit o poveste de iubire obişnuită. A fost una spontană, nici cerere în căsătorie nu a existat, s-au văzut direct la primărie, după cum scrie spynews.ro. "Ne-am dat un loc de întalnire la primărie. Mi-a zis să ne vedem luni dimineata acolo sa ne căsătorim si aia a fost. A fost dragoste la prima vedere. Este mai mic decat mine cu 11 ani. Niciodata nu am fost ceruta in casatorie", a adăugat ea într-o emisiune TV. 

Actriţa Tania Popa este acum căsătorită cu Veceaslav Damian şi au împreună un fiu, pe Slavic Damian. Acesta a mai fost măritată de două ori şi din primul mariaj are o fiică, Daria.

Foto: Facebook

Mai multe