Tocilarul Raj din Teoria Big Bang are o nevastă superbă, fostă Miss India

10 septembrie 2020   Vedete

Pe el îl ştiţi din mult premiatul serial de comedie Teoria Big Bang.

Ne referim la actorul britanic de origine indiană Kunal Nayyar, în vârstă de 39 de ani, care l-a interpretat în celebra producţie pe fizicianul tocilar Rajesh, personajul lui fiind atât de timid în prezenţa femeilor, încât refuza să vorbească de faţă cu ele.

Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre talentatul actor care l-a interpretat pe Raj. Unul dintre cei mai bine plătiţi actori de televiziune din lume, cu câştiguri de peste 20 de milioane de dolari pe an, a pus ochii pe o femeie superbă care i-a devenit, în 2011, nevastă.

Este vorba despre Neha Kapur, model, actriţă şi fostă Miss India în 2006. Aceasta a reprezentat India la concursul de frumuseţe Miss Universe din acelaşi an, clasificându-se între primele 20 de concurente.

Modelul în vârstă de 36 de ani este şi cu aproape un cap mai înaltă decât faimosul ei soţ, dar acest lucru nu este un impediment în faţa iubirii lor.

Cei doi s-au cunoscut în India, atunci când starul din Teoria Big Bang şi-a vizitat ţara natală şi au fost invitaţi amândoi la aceeaşi petrecere. 

Bravo, Raj!

Foto: Profimedia

Mai multe