Cu ce actriță sexy și celebră a fost surprins Tom Cruise ieșind la cină

19 iulie 2022   Vedete

La sfârșitul săptămânii trecute, celebrul Tom Cruise a fost surprins la o cină neașteptată.

Cum actorul care recent a împlinit 60 de ani este single din nou, întrucât reîmpăcarea sa cu Hayley Atwell nu a funcționat, s-a văzut nevoit să ia cina cu buna sa prietenă, sexy și talentata Salma Hayek. La întâlnire a participat și soțul acesteia, François-Henri Pinault.

Celebra actriță mexicană a postat pe contul său de socializare imagini și filmulețe grăitoare despre cât de bine s-au distrat. Tom Cruise este din nou pe val, după succesul răsunător de care se bucură cu partea a doua a filmului Top Gun.

Mai mult, ”Top Gun: Maverick” a depășit recordul de box office al filmului Titanic, devenind oficial filmul cu cele mai mari încasări ale Paramount Pictures. Recordul pe care Titanic îl deținea de peste 24 de ani a fost doborât, ultimul Top Gun având până în acest weekend încasări de 601,91 milioane de dolari la box office-ul american (în timp ce Titanic a încasat 600,78 milioane de dolari) și îmbogățindu-l pe Tom Cruise.

Actorul se află într-o continuă promovare a producției și vizitat și câteva baze militare. Să nu uităm că Tom este aviator cu acte și-n viața reală.

Filmul care iată intră în istorie a avut parte și de o premieră fabuloasă la Londra, unde au fost prezenți inclusiv Ducii de Cambridge, buni prieteni cu actorul.

Însă cu tot succesul profesional, Tom nu reușește să-și găsească o parteneră stabilă. Spre deosebire de buna sa prietenă, Salma Hayek, care l-a scos în oraș și este căsătorită cu soțul său de 13 ani.

Tom Cruise nu este singura celebritate cu care își petrece timpul Salma. Ea a fost recent văzută în compania Angelinei Jolie, buna sa prietenă. Actrițele au fost însoțite și de fiicele lor, Zahara, Vivienne și Paloma Valentina.

Foto: Profimedia și Instagram

Mai multe