Tom Cruise parcă a întinerit! Actorul de 59 de ani a făcut senzație, aseară, la Cannes

19 mai 2022   Vedete

Starul de 59 de ani a făcut senzație, aseară, la premiera de la Cannes a noului său film, Top Gun: Maverick.

În cea de-a doua seară a festivalului de film, Tom Cruise, care-a afișat un look nou, a fost premiat cu trofeul Palme d'Or pentru întreaga sa activitate.

Îndrăgitul actor a fost primit cu ovații la scenă deschisă de către audiență, după vizionarea noului său film, o continuare a faimosului Top Gun din anii tinereții.

Tom a dominat și parada serii pe covorul roșu, fiind cel mai așteptat star de la premiera de aseară, acolo unde a fost însoțit de colega sa din film, actrița Jennifer Connelly.

Actrița în vârstă de 51 de ani a arătat, la rândul ei, senzațional în rochia ei argintie, fără umeri, purtându-și părul coafat într-un coc simplu și afișând o siluetă de invidiat.

Noul film al lui Tom, continuarea hitului din anul 1986, a primit, deja, critici pozitive din partea celor care l-au vizionat, mulți considerând că este mai bun decât originalul.

Tom își reia rolul care l-a transformat într-un star, cel al locotenentului Pete 'Maverick' Mitchell, în timp ce Jennifer o joacă pe partenera acestuia, Penny Benjamin.

La premiera de la Cannes a noului film al lui Tom au participat mai multe vedete, precum Eva Longoria, Adriana Lima sau Elle Fanning.

Foto: Profimedia

Mai multe