Top 5 cele mai reuşite roluri ale vedetelor în filme biografice, conform criticilor internaţionali

8 noiembrie 2019   Vedete

De la Marilyn Monroe şi Abraham Lincoln, pâna la Ray Charles şi Malcolm X – toţi au fost interpretaţi, de-a lungul vremii, de diverşi actori, în nenumărate producţii cinematografice. Cu toate astea, biografiile sunt un gen greu de abordat.

Natalie Portman, în rolul lui Jackie Kennedy – „Jackie” (2016)

În această producţie biografică, Natalie nu numai că îmbracă faimosul costum Chanel şi imita aproape perfect vocea soţiei lui John F. Kennedy, dar reuşeşte o performanţă absolut splendidă. Actriţa emană sentimente puternice în fiecare moment şi reuşeşte să transmită o gamă largă de emoţii. Filmul se axează pe micile detalii ale suferinţei şi arată, pe rând, frica, disperarea, speranţa şi copleşirea simţită de soţia fostului preşedinte. Natalie Portman face o treabă extraordinară, reuşind să stăpânească acest personaj complex.

Kelli Garner, în rolul lui Marilyn Monroe – „The Secret Life of Marilyn Monroe” (2015)

Marilyn Monroe este figura legendară, un personaj arhicunosut care a fost interpretat de numeroase actriţe si admirat de milioane de femei din întreaga lume. Acest film biografic a fost subestimat, deşi interpretarea lui Kelli Garner este una dintre cele mai reuşite, conform criticului de film Kristen Lopez.

Citeşte continuarea pe andreearaicu.ro

Mai multe