Transformare totală! Jennifer Lawrence a slăbit foarte tare!

4 noiembrie 2015   Vedete

A declarat de nenumărate ori că preferă să arate la televizor mai plinuţă şi-n realitate a ”persoană normală”, decât să se înfometeze şi să slăbească pentru a fi ”conform” standardelor hollywoodiene. Însă, acum, Jennifer Lawrence a afişat o siluetă mult mai subţire decât cea pe care o ştiam noi. Aşadar, ce s-a schimbat?

Jennifer Lawrence a fost prezentă marţi, după-amiază, la o conferinţă de presă din Berlin, unde a vorbit despre pelicula ”Mockingjay Part 2”. Însă, ceea ce ne-a atras atenţia a fost silueta actriţei, care este cu mult mai subţire decât cea pe care o ştiam noi.

Vă amintiţi probabil de şoldurile voluptoase şi de picioarele deloc subţiri ale vedetei, de la începutul carierei, pe care n-ar fi vrut nici în ruptul capului să le schimbe pe o ”siluetă anorexică”.” La Hollywood sunt obeză. Sunt considerată a fi o actriţă grasă. (...) N-am să mă înfometez niciodată pentru a da bine pe ecrane. Încerc să-mi fac corpul să arate fit şi puternic, nu subţire şi anorexic.” Ei bine Jen, credem că pe acolo ai ajuns!

Silueta actriţei a suferit în mod vizibil transformări, însă nu putem spune că-i stă rău, chiar dimpotrivă! Şi atâta vreme cât vedem un zâmbet pe chipul ei, înseamnă că e o schimbare dorită, dar mai ales una care o face fericită.

Pe de altă parte, unii cârcotaşi spun că această transformare este datorată suferinţei cauzate de despărţirea de Chris Martin, care de curând s-a afişat cu o nouă iubită. Deci, asta să fie?

Mai multe