Tyra Banks, din nou pe coperta revistei care a consacrat-o. Are cu 11 kilograme mai mult

9 mai 2019   Vedete

Tyra Banks a pozat din nou pe coperta Sports Illustrated Swimsuit, la 22 de ani distanţă de la primul ei shooting pentru celebra revistă. Supermodelul, retras de 14 ani, a acceptat provocarea, în ciuda celor ”11 kilograme” în plus.

Tyra Banks recunoaşte că e o onoare să pozeze din nou pentru Sports Illustrated Swimsuit, mai ales că acum 22 de ani era primul model de culoare care apărea pe coperta revistei din istorie. ”Prima mea copertă a fost acum 22 de ani, cât de nebunesc sună asta? Am 45 de ani!”, a fost prima declaraţie e fostului supermodel.

Vedeta recunoaşte, însă, că are cu 11 kilograme mai mult faţă de momentul în care a pozat pentru prima dată pentru celebra revistă. Chiar şi aşa, Tyra a încercat să recreeze fix ipostaza în care ajungea să fie cunoscută de întraga lume: ”N-am găsit fix acel costum de baie. Erau nişte bikini cu buline. Am recreeat şedinţa foto... cu 11 kilograme în plus”.

Şedinţa aceasta foto are loc la 14 ani de când Tyra s-a retras oficial din industria modellingului, explicând pe atunci că vrea să-şi ia la revedere de la industria sub regulile sale, înainte să ”îmbătrânească”. Cât despre coperta care a făcut-o celebră, Tyra recunoaşte că i-a schimbat pentru totdeauna viaţa: ”Prima mea copertă Sports Illustrated a fost foarte importantă. A fost incendiară. Mi-a schimbat viaţa peste noapte”.

Mai multe