Un actor de la Hollywood, despre dependenţa de cocaină: ”Mă vedeam mort”

5 decembrie 2018   Vedete

Un celebru actor din Cetatea Filmului a făcut declaraţii şocante despre perioada în care era dependent de droguri. El a mărturisit că se droga zi de zi şi că a fost pe punctul de a-şi pierde viaţa de mai multe ori.

Dennis Quaid, unul dintre veteranii de la Hollywood, le-a povestit jurnaliştilor de la The Sunday Times că folosea două grame de cocaină zi de zi, în anii `80. ”Luam cocaină şi stingeam cu alcool. Îmi plăcea cocaina. Îmi plăcea să ies drogat în oraş. Şi mi-a lipsit când nu mă mai drogam”, a fost mărturisirea şocant de sinceră a celebrului actor.

Vorbind despre experienţele cele mai negative din acea perioadă, Quaid a recunoscut că a scăpat cu viaţă doar printr-o minune. ”Luam două grame pe zi. Am fost norocos. Am avut vreo 2-3 experienţe în care am văzut moartea cu ochii, m-am văzut mort şi pierzând tot ce-am adunat în viaţă”, a relatat actorul.

Din fericire, tocmai aceste experienţe înfricoşătoare i-au dat putere să spună stop şi să se interneze într-o clinică de specialitate. ”M-am internat singur într-o clinică de reabilitare.”, îşi aminteşte Dennis Quaid despre perioada în care a decis să-şi facă ordine în viaţă.

Pe atunci, starul hollywoodian era logodit cu actriţa Meg Ryan, care l-a sprijinit în decizia de a se interna într-o clinică de reabilitare, în 1990, pentru a-şi trata dependenţa de cocaină. În anul următor, în 1991, cei doi au ajuns la altar.

Din nefericire, căsnicia lor, deşi trainică timp de zece ani, a ajuns la un final. În 2001, cei doi treceau printr-un divorţ public foarte dificil. În urma mariajului a rezultat Jack, acum în vârstă de 26 de ani.

Mai multe