Un nou cuplu la Hollywood. Şi-a părăsit partenera de viaţă pentru artista tinerică?

26 septembrie 2018   Vedete

Încurcate sunt căile dragostei! Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului ”Honey Boy” şi a ieşit cu scântei. Culmea e că actorul s-a separat de partenera de viaţă, Mia Goth, cam în aceeaşi perioadă. Să-i fi fost infidel acesteia?

Shia LaBeouf a pus punct mariajului cu Mia Goth în urmă cu câteva luni, deşi nu a anunţat nimic public. Acum, aflăm că acesta s-a cuplat cu fosta lui Robert Pattinson, artista FKA Twigs, pe care a întâlnit-o pe platourile de filmare ale celei mai recente pelicule ale sale.

Vestea a fost confirmată chiar de către artistă, care, de regulă, e foarte discretă cu viaţa ei intimă: ”Suntem foarte fericiţi, petrecem timp de calitate împreună”, a declarat FKA Twigs (30) pentru DailyMail.

Între timp, Shia La Beouf şi Fka Twigs au fost fotografiaţi împreună, pe lângă reşedinţa artistei din Londra. Amintim că, anterior, Fka a fost logodită cu Robert Pattinson, starul din ”Twilight”,  în timp ce Shia s-a căsătorit, în 2016, în Las Vegas, cu Mia Goth. Ulterior, mariajul dintre Shia şi Mia Goth s-a dovedit a fi invalid.

Mai multe