Un trio neaşteptat! Kourtney Kardashian, cină cu fostul partener de viaţă şi iubita acestuia

7 noiembrie 2018   Vedete

Ei bine, noi ştiam că familia Kardashian ar face orice pentru expunere, dar nu credeam că vor merge atât de departe. După nenumărate despărţiri scandaloase, Kourt a luat cina cu fostul iubit şi cu Sofia Richie.

Paparazzi au surprins-o pe Kourtney Kardashian alături de tatăl copiilor ei, fostul iubit Scott Disick, dar şi de iubita tinerică a acestuia, cu care vedeta de reality-show nu s-a împăcat niciodată. Cei trei au luat cina în restaurantul lui Robert DeNiro din Malibu.

Oare sunt prieteni deodată? Nici vorbă de aşa ceva! Martorii spun că a fost vorba de o cină rapidă, în care cei trei au tratat subiecte de interes comun. ”A fost o cină rapidă. Părea tensionată. Nu e ca şi cum ar fi prieteni şi petrec timpul împreună. A fost mai degrabă o întâlnire de afaceri”, spune respectiva sursă.

Ei bine, aşa face mai mult sens. Amintim că vedeta de reality-show a fost prima care s-a arătat consternată de faptul că tatăl copiilor ei are o relaţie amoroasă cu o femeie de doar 20 de ani. Mai mult de atât, ea a fost vehementă când a susţinut că nu vrea ca cei trei copii ai ei să fie crescuţi în compania uneia precum Sofia Richie.

Mai multe