Vedetele au alergat în cursa Happy Run a Fundaţiei Renaşterea FOTO

1 octombrie 2019   Vedete

La startul dat de Andreea Esca şi Mihaela Geoană, au pornit mii de participanţi în cea mai mare cursă europeană dedicată luptei împotriva cancerului.

Ca în fiecare an, Fundaţia Renaşterea se raliază celei mai mari manifestări a solidarităţii la nivel european în privinţa cancerului mamar. Practic, în aceeaşi zi, sute de mii de oameni aleargă pentru aceeasi cauză, în 15 oraşe europene!

Şi Bucureştiul a intrat în cursa dedicată sărbătoririi sănătăţii şi a învingătoarelor în lupta cu cancerul, având la start mii de participanţi.

Nelipsite de la această a 5-a ediţie a Happy Run - Race for the Cure Romania, din Parcul Herăstrău, au fost Mihaela Geoană, fondatoarea Fundaţiei Renaşterea, Cristiana Copos, vicepreşedinte al fundaţiei, precum şi Andreea Esca şi Amalia Năstase, ambasadori ai cauzei fundaţiei.

Pe lângă acestea, şi-au arătat susţinerea şi vedete precum Magda Pălimariu, Diana Enache şi Eli Roman (sosită împreună cu soţul său, jurnalistul Stelian Negrea, dar şi cu cei doi copii ai lor).

Desfăşurat la nivel internaţional, RACE FOR THE CURE a ajuns la peste 150 de curse, cu peste 1,6 milioane de participanţi şi reprezintă un prilej de a reaminti femeilor că cel mai bun tratament este prevenţia, iar informarea corectă, sportul şi optimismul sunt reţeta propriei noastre sănătăţi. 

Mai multe