Vedetele, mesaje de susţinere pentru Busu! Ce au spus colegii din Pro TV ai actorului?

7 noiembrie 2018   Vedete

Actorul Florin Busuioc trece prin momente grele, după ce marţi seară a suferit un infarct pe scena Filarmonicii „Oltenia“ din Craiova şi, odată ajuns la spital, a fost operat pentru montarea unui stent.

Ţinut de medici în comă indusă, miercuri la prânz, Busu de la Meteo, aşa cum este el cunoscut de o ţară întreagă, a fost transportat cu un elicopter în Capitală.

În momentul în care au aflat vestea tristă, colegii din Pro TV ai lui Florin Busuioc i-au transmis mesaje de susţinere actorului. „Hai, Busule, hai! Te rog, că mâine e frumos afară“, a fost mesajul lui Cabral, urmat de Andra: „Multă sănătate, dragă Busu! Te aşteptăm înapoi pe ecran cu nerăbdarea cu care asteptam să vină iarăşi primăvara! Îţi trimit cele mai bune gânduri, domn drag“.

Şi Cătălin Măruţă a avut un mesaj de susţinere pentru Florin Busuioc: „Uneori, viaţa ne surprinde cu furtuni neaşteptate, dar e important să ştim că soarele va apărea din nou. Ne-a dat ceva emoţii Busu aseară! Abia aştept să îl revăd pe canapea, să ne salutăm pe coridor şi să ascult vremea şi ghicitorile lui dimineaţa. Fă-te bine repede, Busu“.

Andreea Marinescu, colega de la matinal a lui Busu, le-a transmis mulţumiri medicilor care l-au salvat pe actor. „Mulţumim medicilor de la Craiova ! Oameni minunaţi care au făcut totul pentru Florin“, iar ea a fost completată de Paula Herlo, de la „România, te iubesc“: „Ne rugăm pentru Busu şi mulţumim vouă, doctori buni“. Şi Ovidiu Oanţă a avut un mesaj pentru Florin Busuioc: „Florineee! Hai, Fă-te bine! Avem multă treabă“.

Mai multe