Victor Slav are o nouă iubită. Cine este femeia care îl face fericit acum pe prezentatorul de la Kanal D

2 decembrie 2019   Vedete

Victor Slav iubeşte din nou, la mai puţin de un an de zile de la despărţirea de Raluca Silea. Prezentatorul de la Kanal D nu a rezistat prea mult singur, drept urmare s-a îndrăgostit de o altă tânără atrăgătoare.

De la divorţul de mama copilului său, Victor Slav îşi tot caută sufletul pereche. La începutul anului acestuia, prezentatorul de la Kanal D se iubea cu Raluca Silea, o tânără destul de cunoscută în lumea mondenă din Bucureşti. S-au iubit, s-au distrat împreună, dar în final s-au despărţit şi au rămas prieteni în continuare.

Vedeta de televiziune nu a rezistat prea mult singur. Se pare că acum acesta ar trăi o nouă poveste de iubire, chiar în luna decembrie, luna cadourilor. Victor Slav ar avea o relaţie cu Ela, o tânără care lucrează ca hostess la o terasă din Bucureşti, scrie Cancan.

Victor Slav ar fi remarcat-o imediat pe Ela tocmai datorită formelor ei fizice. Tânăra este blondă, are un păr lung şi bogat. De asemenea, are buze cărnoase, dar şi forme voluptoase. Probabil prezentatorul TV nu a ţinut cont neapărat de atuurile fizice, ci de comportamentul şi de manierele ei.

În ultima perioadă, Victor Slav a fost concentrat asupra carierei sale, dar, mai ales, asupra fiicei sale. Micuţa Sofia Natalia creşte pe zi ce trece. De multe ori prezentatorul a râs pe seama poznelor făcute de micuţa lui: „Acum este pe modul foarte repede. Nu ţinem pasul cu ea nici unul dintre noi, nici bunicii, nici părinţii. Este ca argintul viu.”, spunea el într-un interviu.

Mai multe